Personvernerklæring

Generelt

TINE SA står bak tjenesten Arbeidslyst. 

Besøksadresse: Lakkegata 23, 0187 OSLO
Postadresse: Postboks 7, 0901 OSLO
Org.nr.: NO 947 942 638 MVA

Hva er personopplysninger?

Personopplysninger er alt som direkte eller indirekte kan knyttes til deg som person, slik som navn, adresse eller fødselsnummer. Det er du som bestemmer over dine personopplysninger.

Hvorfor samler vi personopplysninger om deg?

TINE samler og behandler personopplysninger for å kunne betjene deg som kunde, og levere og drifte tjenesten Arbeidslyst. Personopplysninger kan i tillegg benyttes for å kontakte deg som bruker for å dele informasjon som er vesentlig for levering av tjenesten og yte kundeservice og -støtte. Med ditt samtykke vil vi også bruke disse opplysningene for å kunne tilpasse innhold og tilby deg målrettet informasjon, tilbud og annonsering basert på adferd og antagelser om preferanser.

Vi kan komme til å bruke personopplysningene dine til følgende formål:  

  • For å opprette og håndtere din brukerkonto hos tinearbeidslyst.no  

  • For å behandle henvendelser og bestillinger via våre digitale tjenester 

  • For å kunne kommunisere med deg i forbindelse med ditt kundeforhold hos oss, eller som bruker av våre tjenester  

  • For å kunne informere om våre tjenester og tilbud 

  • For å analysere opplysningene slik at vi, med ditt samtykke, kan sende deg relevante tilbud og informasjon. 

Vi vil bare beholde opplysningene dine så lenge det er nødvendig for å oppfylle formålet med behandlingen, eller så lenge loven pålegger oss å beholde dem. Etter dette vil personopplysningene dine bli slettet eller anonymisert. Anonymiserte opplysninger kan ikke spores tilbake til deg, og vil blant annet bli benyttet til statistikk og andre formål som kan hjelpe oss med å forbedre og videreutvikle tjenestene våre.  

Hvilken informasjon samles inn?

Vi mottar, samler og lagrer all informasjon du oppgir på vår nettside, eller gir oss på annen måte. I tillegg samler vi IP-adressen (Internet Protocol) som brukes til å koble datamaskinen til Internett, datamaskin- og tilkoblingsinformasjon og kjøpshistorikk. 

 

Vi samler også personlig identifiserbar informasjon (inkludert navn, e-post, passord, kommunikasjon), betalingsdetaljer (inkludert kredittkortinformasjon), kommentarer, tilbakemeldinger og personlig profil, når du benytter tjenester på våre sider som krever dette. Når du oppretter en brukerkonto må du velge et passord som du bruker for pålogging senere. Dette passordet er kryptert og kan ikke leses av andre. 

 

Når du gjennomfører en transaksjon på vår nettside, samler vi inn de personlige opplysninger som kreves for at vi skal kunne levere deg våre produkter og tjenester, slik som navn, telefonnummer, adresse og e-postadresse.

Opplysninger kan også registreres og lagres når du tar kontakt med oss via chat på tinearbeidslyst.no, andre digitale skjemaer for kontakt og tilbakemeldinger, eller pr. telefon eller e-post. Opplysningene benyttes kun for å håndtere og kommunisere med deg om din henvendelse. 

Utlevering av personopplysninger

Vi selger ikke personopplysninger for markedsføringsformål til andre selskaper. Vi kan bare dele dine personopplysninger i følgende tilfeller:  

  • med tredjeparter, når deler av bestillingen omfatter tjenester som leveres av en tredjepart.

  • med tredjepartstjenesteleverandørene våre, som utfører oppgaver eller arbeid på våre vegne og etter våre instrukser som databehandlere, for de formålene som er angitt i denne personvernerklæringen.

Hvem deler vi informasjonen med?

Våre nettsider er drevet av Wix.com, en skybasert nettutviklingsplattform som gjør at vi kan selge våre tjenester til deg. Dine data kan lagres via Wix.coms datalagring, databaser og de generelle Wix.com-applikasjonene. De lagrer dataene dine på sikre servere bak en brannmur.

Informasjon og persondata som overføres til oss via vår nettside, vil bli overført, behandlet og lagret av Wix.com og Wix.com sine autoriserte, tilknyttede tredjeparts tjenesteleverandører i og utenfor EU/EØS-området, mer konkret i USA, i Europa (herunder Litauen, Tyskland og Ukraina), i Israel og i andre jurisdiksjoner ut fra hva som er nødvendig for levering av tjenestene til nettsiden.
 

​Les mer om Wix.com personvernerklæring: https://no.wix.com/about/privacy

For ytterligere informasjon er det også mulig å kontakte Wix direkte på e-post: privacy@wix.com.

Ved kortkjøp samarbeider vi med autoriserte betalingsformidlere som hjelper oss med å kontrollere at kortet er gyldig for kjøp direkte mot banken din. Utveksling av kredittkortinformasjon ved nettbetaling for kjøp av våre produkter og tjenester håndteres av vår leverandør av betalingsløsninger, Stripe. Stripe behandler kortinformasjonen på korrekt måte i henhold til den internasjonale sikkerhetsstandarden PCI DSS som kortselskapene VISA og MasterCard står bak. Dette innebærer at kortopplysningene dine håndteres på en svært sikker måte. 

For frakt av varer til deg som kunde samarbeider vi med transportselskapene V:aroma AS og Best Transport AS, og deler nødvendig informasjon for levering slik som navn, telefonnummer og adresse.​​​ Vi har egne databehandleravtaler med Best Transport AS og V:aroma AS som sikrer at personopplysninger blir behandlet i samsvar med regelverket og setter en klar ramme for hvordan databehandleren kan behandle opplysninger.

Informasjonskapsler (cookies) og analyseverktøy 
Arbeidslyst bruker ulike analyseverktøy og lagrer informasjonskapsler (cookies) på tinearbeidslyst.no for å måle trafikk, for å registrere hva slags type innhold og tjenester våre besøkende er interessert i, samt for å forbedre og forenkle din bruk av våre tjenester. 

Informasjonskapsler er små tekstfiler som lagres i nettleseren på din datamaskin eller din mobile enhet. Vi bruker ikke informasjonskapsler til å lagre personopplysninger, og din bruk av tinearbeidslyst.no kan ikke spores tilbake til deg. Ved å besøke våre nettsteder og bruke våre digitale tjenester samtykker du i at vi benytter informasjonskapsler, slik at vi kan gi deg en bedre brukeropplevelse. Hvis du ønsker det kan du stille inn nettleseren din slik at den ikke godtar bruk av informasjonskapsler. Gjennom nettleseren kan du også slette alle lagrede informasjonskapsler.  

Vi bruker Google Analytics for å registrere og analysere anonymisert statistikk for besøk på våre nettsider. For hver side du besøker, lagres opplysninger som dato og tid, hvilken side du kom fra, hvilken side du gikk videre til, hvilken nettleser du benytter etc. Vi bruker i tillegg følgende analyseverktøy og tredjepartsløsninger: Google Analytics, Facebook Conversion Tracking Pixel, Google Ads, Facebook Ads, LinkedIn Ads.

Kommunikasjon via e-post og sms

Som kunde vil du motta kunne motta e-post og sms rundt ditt kundeforhold. F.eks vil vi sende deg e-post eller sms relatert til ordrer du har lagt inn, sms med sporingsnummer, glemt passord, informasjon rundt din kundekonto, ol. Dette gjør vi for å oppfylle avtalen med deg som kunde, og vil ikke bes om samtykke til.

 

Vi benytter også e-post til markedsføring og kommunikasjon. Som kunde av Arbeidslyst vil du med jevne mellomrom motta nyhetsbrev så fremt du har gitt et aktivt samtykke til det. Det er mulig å melde seg av nyhetsbrev ved å klikke på avmeldingslinken i e-postene.

Dine rettigheter

Du har til enhver tid rett til å be om informasjon om personopplysningene vi oppbevarer om deg. Hvis opplysningene er feil, ufullstendige eller er irrelevante, kan du be om at opplysningene rettes eller fjernes i henhold til personopplysningsloven. Vi kan ikke fjerne opplysningene dine dersom det finnes lovpålagte krav om at disse skal lagres, som f.eks. bokføringsregler eller annen legitim årsak til å beholde opplysningene.  

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke til at vi benytter dine opplysninger til markedsføringsformål eller endre dine kontaktopplysninger via Min side. ​Spørsmål og henvendelser kan rettes til hei@tinearbeidslyst.no.

Eventuelle klager på behandling av personopplysninger om deg, kan rettes til Datatilsynet. Du finner informasjon om dette på Datatilsynet.

Endringer av denne personvernerklæringen 
Arbeidslyst kan revidere denne personvernerklæringen når behandlingen av personopplysninger endres eller når revisjon er nødvendig på grunn av endringer i gjeldende lovgivning. Vi anbefaler at du leser personvernerklæringen jevnlig når du besøker våre nettsider.

 

 

  • LinkedIn
  • Facebook
Meld deg på nyhetsbrevet og få 10% rabatt
på neste bestilling

Kontakt oss

Send e-post til

hei@tinearbeidslyst.no

Ring 948 67 372

Hverdager kl. 8-16

2020 Arbeidslyst   |   Et konsept fra TINE   |   Brukervilkår   |   Personvernerklæring   |   

google-site-verification: google49eba4ac171f932c.html